Blog

Formy na dlažby s mnohými vzormi a tvarmi!

26. júla 2023

Dodajte svojej záhrade nový vzhľad pomocou nových foriem na dlažby! Stačí len niekoľko zmien, aby bola vaša záhrada pestrejšia!

Záhradné cestičky a nášľapné kamene majú niekoľko funkcií. Jednou z nich je vytvoriť chodník medzi rastlinami a chrániť trávnik a záhony pred hrubým pošliapaním. Na druhej strane záhradné chodníky tiež rozbíjajú monotónnosť zelene a ich použitie robí samotnú záhradu dekoratívnejšou.

Ak chcete realizovať zmeny v zeleni okolo svojej nehnuteľnosti, obráťte sa na našu predajňu a kúpte si nové formy na dlažbu z našich existujúcich zásob! V ponuke je viacero druhov dlažobných foriem, pomocou ktorých si môžete doma vyrobiť potrebný počet a typ dlažobných dosiek pre vašu záhradnú cestu. Okrem dlažobných foriem budete na zhotovenie záhradného chodníka potrebovať aj ďalšie materiály, ako napríklad omietku alebo betón. Na našej webovej stránke nájdete krátky návod s popisom, ako si vyrobiť vlastné dlažobné dosky. Pozorne si ho prečítajte a s využitím našich rád dokážete vytvoriť a zhotoviť vysnívaný záhradný chodník sami!

Dláždená záhradná cestička má niekoľko výhod, ktoré stoja za zváženie. Nielenže sa pomocou foriem na dlaždice dá vytvoriť výnimočná a veľmi sofistikovaná záhrada, ale môžu tiež zabrániť napríklad zablateniu cesty v daždivom počasí. Chôdza po záhrade je vďaka dlažobným kameňom oveľa jednoduchšia a navyše chránia vašu obuv pred blatom.

Máme bohatý výber foriem na dlažby, tieto formy môžu byť štvorcové, asymetrické, vyrobené s viacerými vzormi, so vzorom dreva alebo aj s imitáciou kameňa. Vyberte si z nich a objednajte si plastové formy dlažobných dosiek, ktoré premenia a dotvoria vašu záhradu! V našom obchode na vás čakajú ľahko použiteľné formy na dlaždice navrhnuté s estetickými vzormi za dostupné ceny! Kontaktujte nás a poskytneme Vám všetky potrebné informácie!

Návrat hore