Blog

Plot z betónových panelov – jednoduché, rýchle a bezpečné riešenie!

27. júna 2023

Oplotenie z betónových panelov – s rôznymi vzormi a v rôznych veľkostiach, vo výbornej kvalite a za skvelú cenu – ak chcete postaviť svoj nový plot rýchlo!

Betónové ploty z panelov sú už dlho osvedčeným riešením na ohradenie rôznych priestorov, lenže tie skoršie verzie pôsobili pomerne stroho, tak síce spĺňali bezpečnostné požiadavky, ale neboli estetické. Z tohto dôvodu sa vyskytovali najmä v okolí priemyselných areálov a možno ich tam vidieť aj dodnes, čo svedčí o ich výnimočnej odolnosti.

V súčasnosti však existujú už krásne, individuálne navrhnuté betónové panelové ploty a veľa ľudí si ich vďaka ich mnohým dobrým vlastnostiam vyberá na oplotenie svojich domov. Trvanlivosť je základnou požiadavkou takmer pri všetkom, a betónové panelové ploty sa už v tejto oblasti osvedčili, ale tých výhod je viac.

Betónový panelový plot sa dá postaviť veľmi rýchlo. Umiestnenie podporných stĺpikov a vloženie samotných plotových panelov, ktoré vyplnia priestor medzi nimi, je hotový za pár okamihov a po menších terénnych úpravách máte nový plot, ktorý nielen oddeľuje vonkajšok od vnútra, ale je aj vyslovene estetický.

Betón má spravidla sivú farbu, ktorá môže pôsobiť pre mnohých ľudí fádne, ale betónový plotový panel sa dá zafarbiť, ak je vyrobený na zákazku, alebo je možné ho zakúpiť aj ako hotový produkt od špecializovaného predajcu. Betón sa dá ľahko natrieť vhodnou farbou a tento náter je veľmi odolný. Takže pre tých, ktorí chcú mať betónový panelový plot vo vlastnej farbe, je to rýchle a jednoduché, a ak chcete neskôr novú farbu, môžete ho premaľovať!

Všetky betónové panelové ploty v našej ponuke sú vysoko kvalitné a cenovo dostupné, a čo sa týka estetického vzhľadu, stačí sa na nich pozrieť! Pre priaznivcov stredomorského štýlu sme vytvorili betónový plot s prvkami, ktoré vyzerajú ako prírodný kameň, ale máme niečo aj pre tých, ktorí uprednostňujú murované ploty.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich betónových panelových plotov alebo si chcete objednať z našej ponuky, kontaktujte nás!

Návrat hore